Lisäpalvelut

Teksti-, audio- ja videochatti

Palvelu mahdollistaa reaaliaikaisen vuorovaikutuksen messuvieraiden kanssa tapahtuman aikana. Messuvieraat voivat chatin kautta esittää mm. kysymyksiä tai pyytää lisätietoja avoimista mahdollisuuksista. Vaihtoehtoisesti myös chatin asiakaspalvelija voi olla aloitteellinen ja ottaa yhteyttä omalla osastolla vieraileviin messuvieraisiin.

Audio- ja video-ominaisuuksien hyödyntäminen edellyttää, että käyttäjällä on joko kannettava tietokone, jossa on sisäänrakennettu webkamera ja mikrofoni tai vaihtoehtoisesti erillinen webkamera ja kuulokemikrofoniyhdistelmä.

Palvelu toimitetaan asiakkaalle avaimet käteen periaatteella ja sen käyttöön annetaan erillinen ohjeistus. Sinänsä palvelun käyttö on erittäin yksinkertaista ja sitä on hyödynnetty virtuaalitapahtumissa myös aiemmin.

Virtuaaliavustaja

Virtuaaliavustajan, eli chattibotin avulla tavoitatte ja palvelette messuvieraita myös silloin, kuin ette itse pysty olemaan paikalla vastaamassa messuvieraiden mahdollisiin kysymyksiin.

Virtuaaliavustaja osaa ottaa talteen esim. messuvieraiden yhteydenottopyynnöt, palautteet sekä muut mahdolliset kommentit ja kysymykset. Voitte sitten palata ja reagoida näihin omalla työajallanne.

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi virtuaaliavustaja mm. toivottaa kaikki messuvieraat tervetulleiksi ja pyrkii muutenkin pitämään huolen siitä, että messuvieraalle jää positiivinen fiilis vierailusta osastollanne!

Hakuportaali

Hakuportaali toimii monipuolisena rekrytoinnin työkaluna mahdollistaen mm. sen, että työnhakijat voivat hakea avoimia työpaikkoja suoraan teidän oman ilmoitusosionne kautta. Hakuportaalista pääsette hallinnoimaan saapuneita hakemuksia ja viestimään hakijoiden kanssa.

Hakuportaalin kautta pystytte myös lisäämään, muokkaamaan tai poistamaan olemassa olevia ilmoituksia.

Huom! Palvelun hintaan sisältyy lisäksi rajaton määrä ilmoituksia (norm. 50 € / kpl).

Interaktiivinen messulehti

Hintaan sisältyy ilmoituspaikka interaktiivisessa messulehdessä. Asiakas toimittaa lehteen valmiin aineiston kuvatiedostona joko PNG, JPEG tai PDF-muodossa. Linkitämme ilmoituksen asiakkaan omalle messuosastolle.

1/4 -sivun ilmoitus (250×400 px*)
1/2 -sivun ilmoitus (500×400 px*)
Koko sivun ilmoitus (500×800 px*)

*Leveys x korkeus

Näkyvyyspaketit

Omaamme vahvan kokemuksen tapahtuma- ja rekrytointimarkkinoinnista. Kauttamme teillä on mahdollisuus hyödyntää asiantuntemustamme tavoittaaksenne juuri teille sopivimmat kohderyhmät messujen aikana.

Näkyvyyspaketti S
Maksettua Facebook-mainontaa.

Näkyvyyspaketti M
Maksettua Facebook- ja LinkedIn -mainontaa.

Näkyvyyspaketti L
Maksettua Facebook-, LinkedIn- ja Twitter -mainontaa.

Näkyvyyspakettien hinnasta 80 % käytetään mainontaan ja 20 % hallinnollisiin kustannuksiin, kuten kohderyhmien määrittely, mainosten laadinta, laadunseuranta sekä optimointi ja asiakasraportointi.

Ohjelmanumerot

Jokaisella messupäivällä on oma teemansa; rekrytointi, koulutus ja yrittäjyys. Lisäksi olemme jakaneet jokaisen messupäivän pienempiin kokonaisuuksiin, esim. toimialoittain.

Näytteilleasettajilla on mahdollisuus olla osana messupäivien virallista ohjelmaa, mikäli he hankkivat siihen oikeuttavan lisäpalvelun. Ohjelmanumerot ovat pituudeltaan 15 minuuttia ja koostuvat samanpituisesta, ennakkoon nauhoitetusta, videoesityksestä.

Videomateriaali tulee toimittaa meille valmiina aineistona ennen tapahtumaa, mutta sitä ei tarvita vielä tilauksen yhteydessä. Pyydämme aineistot lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

Huom! Paikkoja rajoitetusti:
Ohjelmanumero 15 min (4 kpl*)

*Toimialakohtainen (esim. myynti ja markkinointi, yht. 4 ohjelmanumeroa)

Advertoriaali

Advertoriaalilla tarkoitetaan tässä tapauksessa artikkelin muotoon kirjoitettua mainosta, joka tullaan julkaisemaan tapahtumasivuston Blogissa.

Buffaamme artikkeleita omissa sosiaalisen median kanavissamme, minkä lisäksi blogiin on helppo pääsy suoraan tapahtuman etusivulta.

Asiakas toimittaa meille julkaisuvalmiin aineiston. Aineisto voi pitää sisällään tekstin lisäksi kuvia, videomateriaalia sekä ulkopuolisia linkkejä. Kuvat ja videot tulee toimittaa meille erillisinä tiedostoina. Videot voi toimittaa lisäksi upotuskelpoisena Youtube-linkkinä.

Videohaastattelut

Videohaastatteluominaisuuden avulla voitte vastaanottaa hakijoilta videohakemuksia avoimiin työpaikkoihinne.

Palvelun hintaan sisältyy viisi videoitua haastattelukysymystä, jotka haluatte hakijoille esittää ja joihin toivotte heiltä vastauksia. Riittää, että toimitatte meille kysymykset ja me hoidamme loput avaimet käteen periaatteella, sisältäen kysymysten videoinnin! Messujen päätteeksi toimitamme teille linkin hakijoiden videoituihin vastauksiin.

Kumppanuuspaketit

Mitä tarkoitetaan messujen yleismarkkinoinnilla?

Messujen yleismarkkinointi pitää sisällään mm. lehti-ilmoitukset, maksetun some-mainonnan, mainosbannerit, uutiskirjeet, flyerit, julisteet jne..

Jättibanneri tapahtumasivustolla

Jättibanneri on tapahtumasivuston etusivulla näkyvä koko ruudun levyinen kuva-mainos. Banneri toimii ns. karuselli-periaatteella, eli kuva vaihtuu muutaman sekunnin välein.

Hintaan sisältyy bannerin valmistus. Bannerissa näkyy organisaation nimi ja logo. Linkitys joko messuosastolle tai organisaation omille kotisivuille.

Advertoriaali

Advertoriaalilla tarkoitetaan tässä tapauksessa artikkelin muotoon kirjoitettua mainosta, joka tullaan julkaisemaan tapahtumasivuston Blogissa.

Buffaamme artikkeleita omissa sosiaalisen median kanavissamme, minkä lisäksi blogiin on helppo pääsy suoraan tapahtuman etusivulta.

Asiakas toimittaa meille julkaisuvalmiin aineiston. Aineisto voi pitää sisällään tekstin lisäksi kuvia, videomateriaalia sekä ulkopuolisia linkkejä. Kuvat ja videot tulee toimittaa meille erillisinä tiedostoina. Videot voi toimittaa lisäksi upotuskelpoisena Youtube-linkkinä.

Videomainos ohjelmanumeroiden välissä

Messujen aikana esitetään yhteensä 40 virallista ohjelmanumeroa. Ohjelmanumeroiden väliin jää muutama minuutti ns. tyhjää aikaa. Näihin väleihin kumppaneillamme on mahdollisuus saada oma videomainos näkyviin.

Videospotti saa olla kestoltaan 30 sekuntia. Video näytetään jokaisen ohjelmanumeron välissä.

Asiakas toimittaa valmiin videoaineiston, jota voimme hyödyntää.

Uutiskirjeartikkeli

Asiakas saa valita kohdennetaanko uutiskirje näytteilleasettajillemme vai messuvieraille. Pakettiin kuuluu yksi artikkeli yhdessä uutiskirjeessä.

Asiakas toimittaa meille valmiin aineiston. Aineisto voi sisältää tekstiä ja yhden kuvan. Artikkelin pituus saa olla enintään 1500 merkkiä.

[reblex id=’1228′]